Udruga Leptirići | Predsjednik Hsucdp-a podnio ostavku!

Predsjednik Hsucdp-a podnio ostavku!

09. prosinca u hotelu I u Zagrebu održana je Redovna sjednica Skupštine Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, u čijem radu su sudjelovali Marijo Jurković i Alen Kešina. Usvojeno je Izvješće o radu između dvije Skupštine, Izviješće o financijskom poslovanju u 2016, Program rada i Financijski plan za 2018 godinu.

Pod zadnjom točkom Dnevnog reda “Razno” na opće iznenađenje prisutnih Predsjednik Hsucdp-a gosp. Rafael Pejčinović nakon tri godine mandata podnio je neopozivu ostavku i najavio Izbornu Skupštinu za veljaču 2018. godine.

Predstavnici Ucdpdn Leptirići zahvalili su gosp. Pejčinoviću na svemu što je napravio za članice našega Saveza, udrugu Leptirići, te osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju, poželivši mu svako dobro na privatnom i poslovnom planu.