Udruga Leptirići | Tomislav Velić novi predsjednik Hsucdp-a

Tomislav Velić novi predsjednik Hsucdp-a

Na Izbornoj Skupštini 24.03.2018 kandidature za predsjednika Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize predali su Ljiljana Vugrinec, Tomislav Velić i Miljenko Mišljenović. Od 31 članice saveza na Skupštini je sudjelovalo 27 predstavnika. Usvojeno je izvješće o proteklom radu HSUCDP i financijsko izvješće za 2017. godinu. Razrješeni su članovi dosadašnjih tijela upravljanja, te izabrana nova tijela upravljanja. Za predsjednika HSUCDP većinom glasova predstavnika Skupštine izabran je g. Tomislav Velić, a za potpredsjednicu gđa. Ljiljana Vugrinec. Predstavnik Ucdpdn Leptirići u Skupštini Hsucdp-a Alen Kešina na prijedlog novog predsjednika izabran je u Upravni odbor.