Udruga Leptirići | U Leptirićima održana Uskrsna kreativna radionica

U Leptirićima održana Uskrsna kreativna radionica

U ugodnom ozračju, te uz zabavne i kreativne aktivnosti u udruzi Leptirići održana je Uskrsna radionica za djecu pod nazivom “Košara šarenila”! Terapeutkinje su uz pomoć asistenata pripremile raznovrsne oblikovane i neoblikovane materijale od kojih su djeca izrađivala ukrase za Uskrs.

Djeca su bila vrlo kreativna i maštovita što se vidjelo na njihovim radovima. Da je radionica pun pogodak vidjelo se i po broju djece djece koja su sudjelovala na radionici, ali i aktivnosti koju su pokazali. Glavni cilj ove radionice bio je odnos prema našoj tradiciji i zajednički doživljaj blagdana.

Uskrs je prigoda u kojoj djeca mogu prepoznati u drugima mnogo zajedničkog, zajedno iščekivati, pripremati, veseliti se, te osvijestiti važnost ljepote življenja s drugim osobama s kojima se dijeli radost i zadovoljstvo. Hvala djeci koja su se odazvala, terapeutima, učiteljicama, asistenticama, roditeljima i Delta radiju na medijskoj podršci.