Udruga Leptirići | Leptirići na IX. Međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji u Mađarskoj

Leptirići na IX. Međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji u Mađarskoj

Na poziv Udruženja za podršku i kreativni razvoj djece i mladih Tuzla i Edukacijsko-rehabilitacijskog univerziteta u Tuzli, Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići aktivno je sudjelovala u radu IX Međunarodne naučno-stručne konferencije na temu “Unapređenje kvalitete života djece i mladih”, koja se održala od 22.-24.06. 2018. godine u Harkanju (Mađarska).

Našu udrugu predstavljala je Anđela Bilić, koja je izlagala rad “Stavovi učenika bez teškoća u razvoju prema učenicima s teškoćama u razvoju”. Svi radovi sabrani su u Tematski zbornik koji je tiskan u dva dijela. Rad autorice Anđele Bilić nalazi se u drugom dijelu na stranicama 340 – 350. Konferencija je omogućila brojna nova poznanstva, ideje i znanja da bismo što kvalitetnije sudjelovali u procesu kvalitete života djece i mladih. Ovom prilikom zahvaljujemo organizatorima na razmjeni iskustava i znanja, te Anđeli Bilić koja je predstavljala našu udrugu.