Udruga Leptirići | Nove socijalne usluge u Pločama

Nove socijalne usluge u Pločama

U Kabinetu za terapije Udruge Leptirići Ploče, članovima i široj društvenoj zajednici od sada su na raspolaganju nove socijalne usluge:

• Bowen terapija
  • Masaže
  • Kineziterapija
  • Nurofeedback terapija
  • Radna terapija

Informirajte se i rezervirajte svoje termine kod naših licenciranih terapeuta:
Mira: 0958587087
Sanja: 0997978061
Udruga: 020/690-321

Svakodnevno dobivamo upite od naših članova o nastavku govorne terapije stoga odgovaramo: Udruga Leptirići provodila je govorne terapije za širu društvenu zajednicu na području Ploča u partnerstvu s Gradom Ploče od 02.siječnja do 02.srpnja ove godine. Od tada do danas na našim stranicama i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje stoji otvoren natječaj za zapošljavanje logopeda. Nema zainteresiranih iako nudimo ugovor na neodređeno, puno radno vrijeme i dobru plaću. O eventualnom nastavku govorne terapije svi korisnici biti će pravovremeno obaviješteni na našim stranicama.