Udruga Leptirići | Donacije Leptirićima

Donacije Leptirićima

Naftni terminali federacije d.o.o. 21.prosinca 2018 organizirali su domjenak povodom završetka uspješne poslovne godine. U ime društva Predsjednik Uprave gop. Josip Tomić donirao je nekoliko udruga, društava i pojedinaca s područja Grada Ploča među kojima i našu udrugu Leptirići. Ček u iznosu od 5.000,00 kuna kao član Upravnog odbora u ime Ucdpdn Leptirići primila je gospođa Mirjana Jović. Zahvaljujemo Upravi Naftnih terminala federacije što prepoznaju potrebe šire društvene zajednice u kojoj rade, a posebno potrebe najranjivije populacije našega društva.

Donacija iz Njemačke

U ovo blagdansko vrijeme obradovala nas donacija Hrvatske zajednice Hercegovina iz Stuttgarta u iznosu tisuću eura. Iz Udruge Leptirići od srca se zahvaljujemo na donaciji i brizi za djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom u Hrvatskoj.