Udruga Leptirići | Pronađite blagdanske čestitke i ukrase u leptirićima
naslovna

Pronađite blagdanske čestitke i ukrase u leptirićima

Za mnoge najljepše vrijeme u godini, bliže se božićno-novogodišnji blagdani! Osim što će ulicama i domovima zavladati predivno ozračje, Božić je i ogledalo protekle godine, u kojem vrijedi razmisliti o svemu što smo naučili i napravili, da bismo s Novom godinom mogli okrenuti novi list i truditi se biti još bolji!

Upravo će zajedništvo i briga za druge obilježiti nadolazeće dane u prosincu kada će Udruga Leptirići održati prigodnu prodaju blagdanskih čestitki i prezentaciju ukrasa koje na kreativnim radionicama izrađuju djeca, roditelji i volonteri.

Upravo večers na radionici pridružili su nam se učenici iz Osnovne škole Stjepana Radića s učiteljicom Marijanom Curić. Zahvaljujemo im na pomoći u izradi božićnih ukrasa.

Blagdanske čestitke i ukrase možete pogledati u udruzi svaki radni dan od 8 do 16 sati. Više informacija na telefon 690-321 i na našoj web stranici www.udrugaleptirici.hr. Naručiti možete i na mail: info@udrugaleptirici.hr