Udruga Leptirići | Don Stanko Vrnoga izdao knjigu – dio prihoda od prodaje Leptirićima
Knjiga

Don Stanko Vrnoga izdao knjigu – dio prihoda od prodaje Leptirićima

Don Stanko Vrnoga nekadašnji župnik Župe Vid u svojim umirovljeničkim danima posvetio se pisanju svojevrsnih memoara. U knjizi koja je upravo izašla iz tiska (drugo izdanje jer je prvo „planulo“ u Splitu) piše o cijelom svom svećeničkom životu i kronologiji pojedinih župa u kojima je obnašao pastirsku dužnost.

Prvu naknadu sa svim tiskarskim troškovima sam je financirao, a drugo izdanje pripomogao je don Radojko Vidović župnik župe sv Petra u Splitu gdje mu don Stanko od umirovljenja pripomaže.

Cijena knjige je 50,00 kuna, naime točno toliko su i troškovi izdavanja, a sav novac koji se prikupi od prodaje autor je pola namjenio Udruzi celebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, a drugu polovicu za misije i to misionarima u Africi koji su za vrijeme njegovog župnikovanja bili u misijama kod nas:don Nikoli Sariću, don Draženu Klapežu i don Anti Batarelu.

Sve Vas pozivamo da kupite knjigu 22 prosinca pred crkvama nakon nedjeljnih svetih misa u Prudu 8:30, Mliništu 10, Vidu 10:30, u Metkoviću 11 sati.

Iz Udruge Leptirići od srca zahvaljujemodon Stanki na ovoj velikoj gesti!