Udruga Leptirići | Potpisan ugovor o financiranju projekta u području socijalne skrbi iz proračuna Grada Metkovića u 2020. godini !
Potpisan ugovor o financiranju projekta

Dok je većina Gradova i Općina donijela Odluku o zabrani donacija i potpisivanja Ugovora iz svojih proračuna dok traje pandemija virusa Covid 19, ima jedan čovjek koji razumije smisao i svrhu udruga koje brinu o djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, a takvih je danas malo. On je gradonačelnik Grada Metkovića Dalibor Milan. On je primjer na kojem možemo vidjeti razliku između populista i čovjeka koji ima viziju, živi i razumije naš stvarani život.

Gradonačelnik Dalibor Milan u ime Grada Metkovića i Ivana Nikolac u ime Udruge Leptirići popisali su Ugovor o dodjeli sredstava za financiranje programa javnih potreba Grada Metkovića u socijalnoj skrbi u 2020 godini. Projektom „Siguran let u bolju budućnost“ sufinancirati će se dio plaća za terapeute koji pružaju direktne usluge terapija djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom u jednakom iznosu kao i lani.

Iz Udruge Leptirići zahvaljujemo Gradonačelniku na potpori i razumijevanju važnosti usluga koje udruga pruža za širu društvenu zajednicu.