Goran Čučković poslao slikovnice Leptirićima

GoranČučković iz Velike Mlake dobro zna što to znači ovisiti o tuđoj pomoći i provoditi dane u bolnici. Prije tri godine preko noći je od zdravog čovjeka postao 80 postotni invalid. Naslijedio je bolest perifernog živčanog sustava zbog čega mu otkazuju ruke i noge.

No zato je njegovo srce zdravo, živo, veliko i humano. Nedavno je unatoč ne baš poslušnim nogama i rukama pokrenuo snažnu, veliku priču. Glavnu ulogu tu je odigrala, spletom životnih okolnosti napisana, njegova prva slikovnica ‘Zmaj Anđelko’. Nakon ‘Zmaja Anđelka’ napisao je još 4 slikovnice. I tako je došlo do one velike, snažne priče – humanog projekta o kojemu vrijedi govoriti. Pala mi je na pamet ideja da organiziram humanitarni projekt ‘Zmaj Anđelko pomaže djeci’ čiji cilj je zapravo stvaranje i doniranje slikovnica djeci u bolnicama i općenito djeci s potrebama, kaže Goran.

Uz tiskano izdanje, priprema i e-slikovnicu. No Goranovo humano srce bit će uistinu ispunjeno tek kada ostvari onaj krajnji cilj projekta. Darovati što više slikovnica što većem broju djece. I to ne samo djeci u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu. Ovih dana Ucdpdn Leptirići dobila je paket slikovica za svoje članove. Od srca zahvaljujemo gospodinu Čučkoviću na donaciji!