Hvala KING ICT

Iz Udruge Leptirići najsrdačnije se zahvaljujemo tvrtci KING ICT na donaciji prijenosnog računala vrijednog deset tisuća kuna, koje će se koristiti za Neurobiofeedback terapiju djece s teškoćama u razvoju. Inače tvrtka KING ICT prepoznaje potrebe djece i osoba s invaliditetom i na razne načine aktivno sudjeluje i poboljšanju kvalitete njihovih života.

U utorak 4. srpnja u Hotelu Westin održala se završna svečanost inicijative ‘Iskustvo zlata vrijedi’ čiji je ovogodišnji partner bio i KING ICT. Inicijativa je spojila predstavnike hrvatskih kompanija i studente s invaliditetom i one slabijeg imovinskog stanja koji će u sklopu programa obavljati i svoju studentsku praksu.

U KING ICT dolazi student Tomislav Ferečak kojem bismo ovim putem htjeli poželjeti dobrodošlicu. Tomislav će imati priliku pobliže upoznati KING ICT i steći novo radno iskustvo koje će ga zasigurno dodatno obogatiti i pripremiti za tržište rada.

KING ICT je u sklopu svog društvenog poslovanja s velikim zadovoljstvom postao dijelom ove inicijative. Želja nam je potaknuti zapošljavanje osoba s invaliditetom i podići svijest o izazovima s kojim se svakodnevno susreću.

Ove godine u program se priključilo preko 60 studenata, a u sudjelovalo je 15 kompanija poručili su it tvrtke KING ICT.