Leptirići predstavili projekt: “Želim znati najviše što mogu 2”

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići članstvu, javnosti i medijima predstavila je projekt “Želim znati najviše što mogu 2” kojeg je financiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Program je počeo Svetom misom za zdravlje naših članova u crkvi Presvetoga Srca Isusova i Prečistoga Srca Marijina na Mliništu koju je predvodio don Mladen Margeta.

Projekt „Želim znati najviše što mogu 2“ kojeg financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja prisutnima je predstavio predsjednik udruge Marijo Jurković: Kroz ovaj projekt četvrtu godinu za redom osigurali smo radnu terapiju, fizikalnu terapiju, senzornu integraciju, pomoću učenju, prijevoz na terapije, promidžbene materijale, opremanje senzorne sobe i prezentaciju projekta. Zahvaljujemo Ministarstvu znanosti i obrazovanja što prepoznaje naša nastojanja da podignemo kvalitetu života djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom na području doline Neretve.

Na podršci koju ste nam danas pružili zahvaljujemo članovima, don Mladenu, gradonačelnici Metkovića, gostima, medijima i osoblju restorana Adria. Posebno hvala slastičarnici Marlena i gospođi Sanji na tortama. Program je nastavljen uz ručak, druženje i pjesmu na izletištu Restorana Adria do večernjih sati.