Udruga Leptirići | Predsjednik Hsucdp-a podnio ostavku!
Udruga Leptirići | Predsjednik Hsucdp-a podnio ostavku!
16046
post-template-default,single,single-post,postid-16046,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Predsjednik Hsucdp-a podnio ostavku!

09. prosinca u hotelu I u Zagrebu održana je Redovna sjednica Skupštine Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, u čijem radu su sudjelovali Marijo Jurković i Alen Kešina. Usvojeno je Izvješće o radu između dvije Skupštine, Izviješće o financijskom poslovanju u 2016, Program rada i Financijski plan za 2018 godinu.

Pod zadnjom točkom Dnevnog reda “Razno” na opće iznenađenje prisutnih Predsjednik Hsucdp-a gosp. Rafael Pejčinović nakon tri godine mandata podnio je neopozivu ostavku i najavio Izbornu Skupštinu za veljaču 2018. godine.

Predstavnici Ucdpdn Leptirići zahvalili su gosp. Pejčinoviću na svemu što je napravio za članice našega Saveza, udrugu Leptirići, te osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju, poželivši mu svako dobro na privatnom i poslovnom planu.