Udruga Leptirići | Nogomet u elektromotornim kolicima

Nogomet u elektromotornim kolicima

U tijeku su pripreme za osnivanje Hrvatskog saveza za nogomet u elektromotornim kolicima, sporta koji već neko vrijeme ima svoju europsku i svjetsku krovnu organizaciju te ima izglede postati jedan od paraolimpijskih sportova na Paraolimpijskim igrama 2024. godine u Parizu. Hrvatski savez za nogomet u elektromotornim kolicima djelovao bi u sklopu Hrvatskog nogometnog saveza te bi se u takvom sportu natjecale isključivo osobe koje se kreću u elektromotornim invalidskim kolicima.

Također, u lipnju 2018. godine počinje Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, na kojemu između ostalih nastupa i naša reprezentacija. Ukoliko ste zainteresirani za odlazak Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji javite se turističkoj agenciji specijaliziranoj za turizam osoba s invaliditetom na dolje navedene kontakte: g. Siniša Kekić, sinisa@travabled.com; Skype: sinisa.kekic; +385 92 10 777 96