Udruga Leptirići | Pomoćnici u nastavi u Leptirićima potpisali Ugovore o radu
Udruga Leptirići | Pomoćnici u nastavi u Leptirićima potpisali Ugovore o radu
16818
post-template-default,single,single-post,postid-16818,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Pomoćnici u nastavi u Leptirićima potpisali Ugovore o radu

U prostorijama Udruge Leptirići u subotu je održan sastanak i potpisivanje Ugovora o radu s predsjednikom udruge. Bio je to svečani trenutak kako za djecu s teškoćama u razvoju, njihove roditelje, učitelje, odnosno njihova poslodavca tako i za deset pomoćnika u nastavi.

Ne skrivajući zadovoljstvo Predsjednik udruge Marijo Jurković izjavio je: Ponosni smo što je Ucdpdn Leptirići i ove kao i protekle tri godine u potpunosti riješila potrebe pomoćnika u nastavi za sve svoje članove. Zahvaljujemo Ministarstvu znanosti obrazovanja i športa koje je Povjerenstvu za provjeru propisanih uvjeta Javnoga poziva predložilo 62 udruge u Republici Hrvatskoj, koje će dobiti bespovratna sredstava za 408 pomoćnika u nastavi za 422 učenika s teškoćama u razvoju.