Udruga Leptirići | Donacije Leptirićima
Udruga Leptirići | Donacije Leptirićima
16921
post-template-default,single,single-post,postid-16921,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Donacije Leptirićima

Naftni terminali federacije d.o.o. 21.prosinca 2018 organizirali su domjenak povodom završetka uspješne poslovne godine. U ime društva Predsjednik Uprave gop. Josip Tomić donirao je nekoliko udruga, društava i pojedinaca s područja Grada Ploča među kojima i našu udrugu Leptirići. Ček u iznosu od 5.000,00 kuna kao član Upravnog odbora u ime Ucdpdn Leptirići primila je gospođa Mirjana Jović. Zahvaljujemo Upravi Naftnih terminala federacije što prepoznaju potrebe šire društvene zajednice u kojoj rade, a posebno potrebe najranjivije populacije našega društva.

Donacija iz Njemačke

U ovo blagdansko vrijeme obradovala nas donacija Hrvatske zajednice Hercegovina iz Stuttgarta u iznosu tisuću eura. Iz Udruge Leptirići od srca se zahvaljujemo na donaciji i brizi za djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom u Hrvatskoj.