Donirajmo za Milu

Djevojčici Mili Rončević je prije godinu dana dijagnosticirana akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7. Iako je nakon šestomjesečnog liječenja na riječkom Odjelu za hematolgiju i onkologiju Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka, bolest ušla u remisiju, relaps bolesti dogodio se prije mjesec dana. Smatrajući da su Miline šanse za preživljenje puno veće ako se podvrgne liječenju eksperimentalnom metodom koja se provodi u SAD-u, roditelji su početkom tjedna putem društvenih mreža odaslali apel javnosti kojem sve građane mole za pomoć. Milino liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia, po posljednjim informacijama iznosi 2,2 milijuna dolara.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe u akciju da pokažemo koliko je Hrvatsko srce veliko.

Donaciju možete uplatiti na račun:

HR3641330063110002644 u Banci Kovanica Varaždin na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”.

Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22.    

U humanitarnu akciju se uključila i Zaklada Nora Šitum. Milini roditelji zamolili su Norinu mamu Đanu Atanasovsku da prijavi i organizira humanitarnu akciju kako bi sve bilo po zakonu.

Žiro račun humanitarne akcije – PBZ:
Zaklada Nora Šitum
HR2423400091511004008
SWIFT: PBZGHR2X

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)