Poziv na 8 Međunarodno hodočašće za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom

Udruga Leptirići poziva svoje članove na „8 Međunarodno hodočašće za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom“ u Međugorju od 06 do 09 lipnja 2019 godine.

Okupljanje i smještaj sudionika predviđa se u posljepodnevnim satima u četvrtak 06.06.2019.

Župljani župe Međugorje i ove godine osiguravaju hodočasnicima besplatan polupansion.

Svako dijete s teškoćama ili osoba s invaliditetom ima pravo uza sebe imati jednog pratitelja (roditelja, asistenta ili volontera). Za ostale članove obitelji, drugog pratitelja ili volontera kvota za smještaj koja se treba uplatiti je 60 eura po osobi (cijena za 3 polupansiona).

Program hodočašća biti će ispunjen radionicama, predavanjima, svjedočanstvima i molitvom. U petak popodne predviđeno je vrijeme za molitvenu pobožnost križnog puta po jezičnim skupinama na Križevcu, a u subotu ujutro predviđena je zajednička molitva na Brdu ukazanja.

Za članove udruge Leptirići prijave se primaju osobno na porti Kabineta u Metkoviću ili na telefon 020/690-321 zaključno sa 03.svibnja.2019. godine. U prijavi molimo navesti osobu (dijete) s invaliditetom (i vrstu invaliditeta) i jednog pratitelja koji ide besplatno, te ulogu drugih osoba u pratnji koji plaćaju kvotu smještaja, broj dana sudjelovanja i kontakt telefon da možemo poslati organizatoru.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)