Udruga Leptirići | Radionica u organizaciji Hsucdp
Udruga Leptirići | Radionica u organizaciji Hsucdp
17095
post-template-default,single,single-post,postid-17095,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Radionica u organizaciji Hsucdp

U sklopu obilježavanja Nacionalnog dana osoba s cerebralnom paralizom Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize 6 i 7 svibnja organizirao je radionicu pod geslom „Znanjem do socijalni usluga“ koja je održana u Jastrebarskom. Predstavnici udruga članica i predstavnici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku raspravljali su o socijalnim politikama na razini Europske unije, zakonskim okvirima i propisima o minimalnim uvjetima za pružanje socijalnih usluga, te mogućnostima za uključivanje u Mrežu pružatelja usluga.

Predstavljen je i dobar primjer prakse na polju ostvarenja i pružanja socijalnih usluga u Ce De Pe Zagreb. Našu udrugu predstavljao je predsjednik Marijo Jurković i Alen Kešina. Zahvaljujemo Savezu na organiziranju tematskih radionica koje jačaju kapacitete udruga članica, te predstavnicima Ministarstva gospođi Ivani Tonković voditeljici Službe za ugovaranje i gospodinu Zvonku Rakhelu iz odjela za stručnu i infrastrukturnu podršku pružatelja usluga na veoma korisnom izlaganju.