Udruga Leptirići | Otto Bock u Leptirićima
Otto Bock u Leptirićima

U četvrtak 11. 07. 2019 god. u 17 sati u prostorijama Udruge Leptirići u Metkoviću, održana je prezentacija pomagala u procesu rehabilitacije kod djece. Organizaciju prezentacije u ime Udruge “Leptirići” organizirala je Mirjana Jović koja je ujedno i članica upravnog odbora. Predstavnica Otto Bocka Zdenka Medić iz poslovnice Dubrovnik općenito je upoznala prisutne roditelje o proizvodima tvrtke Otto Bock koja svojim dugogodišnjim radom, znanjem i inovativnom tehnologijom poboljšava kvalitetu života u procesu rehabilitacije, mobilnosti kao i proizvodnji svih vrsta pomagala potrebnih u svakodnevnom korištenju odraslih osoba s invaliditetom. Ovom prilikom poseban je bio naglasak za potrebama djece s teškoćama u razvoju. Svi prisutni roditelji i djeca mogli su isprobati kolica i proizvode te dobiti informacije o istim. Prezentacija je završila neformalnim druženjem i razmjenom mišljenja.