poetsko glazbena večer Nives Puhalo

Predivna poetsko glazbena večer Nives Puhalo i prijatelja za Leptriće

U Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću upriličena je predivna poetsko glazbena večer Nives Puhalo i prijatelja za Udrugu Leptirići.

Stihove iz knjige „Duša harlekina” kazivala je sama autorica, a u glazbenom dijelu nastupili su članovi dubrovačke klape Ragusa Krunoslav Težak i Gordana Bonačić, te Zbor mladih Vis Viatores župa Sv. Nikole iz Metkovića.

Događaj su svojim dolaskom uveličali dožupanica Žaklina Marević i dogradonačelnik Metkovića Damir Raič. Svi prisutni mogli su kupiti knjigu po promotivnoj cijeni od 100,00 kuna, a sav prihod od prodaje biti će uplaćen na račun Udruge Leptirići. Na kraju večeri predsjednica Udruge Ivana Nikolac zahvalila je autorici knjige Nives Puhalo, klapi Ragusa, Zboru mladih Vis Viatores, ravnateljici Ustanove za kulturu i sport Zrinki Mijoč, vlasnicima Hotela Narona obitelji Bulum, zaposlenicima i članovima Udruge Leptirići, te svim posjetiteljima i sve zajedno pozvala na domjenak. Marijo Jurković potpredsjednik Udruge Leptirići u znak zahvalnosti izvođačima je poklonio neretvansku lađu uz zahvalnicu.

Iz udruge Leptirići i ovim putem zahvaljujemo svim dragim ljudima na ovako lijepoj večeri.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)