Udruga Leptirići | DOZNAJTE VIŠE O KIRURŠKOJ METODI ETAPNA FIBROTOMIJA PO ULZIBATU
Udruga Leptirići | DOZNAJTE VIŠE O KIRURŠKOJ METODI ETAPNA FIBROTOMIJA PO ULZIBATU
17587
post-template-default,single,single-post,postid-17587,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
dupuytrens_contracture

DOZNAJTE VIŠE O KIRURŠKOJ METODI ETAPNA FIBROTOMIJA PO ULZIBATU

23.10.2019., srijeda, od 16:30 sati u konferencijskoj dvorani Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju „Biokovka“u Makarskoj održati će se predavanje i prezentacija o kirurškoj metodi ETAPNA FIBROTOMIJA PO ULZIBATU.

Predavanje će održati dr.Alexander Nazarkin, svjetski poznati kirurg traumatolog-ortoped sa Instituta za rehabilitologiju iz Tule, Rusija.
S njim u pratnji dolaze direktor Specijalne kirurške bolnice „Medikol“ iz Ćuprije u Srbiji i defektolog Dejan Likić, zastupnici Instituta za rehabilitologiju Tula za područje jugoistočne Europe.

Predavanje je namijenjeno liječnicima, stručnjacima za neurorazvojnu terapiju, roditeljima djece i osobama s CP.
Poslije predavanja, 23., od 18h pa nadalje i 24.10 u jutarnjim satima biti će mogući pregledi i konzultacije s liječnicima za zainteresiranu djecu i osobe s CP.

Zainteresirani za pregled i konzultacije javite se u udrugu Sunce ili gosp.Željko Ivanec na broj mobitela 098 939 2716.