Udruga Leptirići | 72 sata bez kompromisa u Leptirićima
Udruga Leptirići | 72 sata bez kompromisa u Leptirićima
17593
post-template-default,single,single-post,postid-17593,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
leptirići

72 sata bez kompromisa u Leptirićima

U sklopu međunarodnog volonterskog projekta „72 sata bez kompromisa“, danas su volonteri iz Franjevačke mladeži, Rukometne akademije Jerkovac i Srednje škole Metković u Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići održali radionicu glazbene terapije.

Projekt „72 sata bez kompromisa“  se od 17. do 20. listopada održava u devet europskih zemalja, a cilj mu je animirati mlade i promicati solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Glavni organizator aktivnosti u Metkoviću je Franjevačka mladež.

Radionicom u Udruzi Lepririći htjela se probuditi svijest mladih metkovaca o cerebralnoj i dječjoj paralizi te pokazati da su osobe koje imaju ovaj poremećaj puna pozitivne energije, kreativnosti i mašte.

Iz udruge Leptirići zahvaljujemo organizatoricama Ani i Katarini, svim volonterima, našim terapeutima i članovima udruge Leptirići koji su sudjelovali.