Udruga Leptirići | Don Stanko Vrnoga izdao knjigu – dio prihoda od prodaje Leptirićima
Udruga Leptirići | Don Stanko Vrnoga izdao knjigu – dio prihoda od prodaje Leptirićima
17935
post-template-default,single,single-post,postid-17935,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Knjiga

Don Stanko Vrnoga izdao knjigu – dio prihoda od prodaje Leptirićima

Don Stanko Vrnoga nekadašnji župnik Župe Vid u svojim umirovljeničkim danima posvetio se pisanju svojevrsnih memoara. U knjizi koja je upravo izašla iz tiska (drugo izdanje jer je prvo „planulo“ u Splitu) piše o cijelom svom svećeničkom životu i kronologiji pojedinih župa u kojima je obnašao pastirsku dužnost.

Prvu naknadu sa svim tiskarskim troškovima sam je financirao, a drugo izdanje pripomogao je don Radojko Vidović župnik župe sv Petra u Splitu gdje mu don Stanko od umirovljenja pripomaže.

Cijena knjige je 50,00 kuna, naime točno toliko su i troškovi izdavanja, a sav novac koji se prikupi od prodaje autor je pola namjenio Udruzi celebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, a drugu polovicu za misije i to misionarima u Africi koji su za vrijeme njegovog župnikovanja bili u misijama kod nas:don Nikoli Sariću, don Draženu Klapežu i don Anti Batarelu.

Sve Vas pozivamo da kupite knjigu 22 prosinca pred crkvama nakon nedjeljnih svetih misa u Prudu 8:30, Mliništu 10, Vidu 10:30, u Metkoviću 11 sati.

Iz Udruge Leptirići od srca zahvaljujemodon Stanki na ovoj velikoj gesti!