Violeta donira 100.000 kuna

Hvala Teta Violeta!

U sklopu humanitarne kampanje za pomoć najpotrebitijima, tvrtka Violeta donirala je proizvode u vrijednosti od 100.000 kuna u Hrvatskoj, 50.000 KM u BiH i 5.000 Eura u Sloveniji.

Donacija ide prema svim udrugama roditelja djece s teškoćama u razvoju. U Hrvatskoj su tako donirane 32 udruge, 19 u BiH i 6 u Sloveniji.

Pod sloganom „Trebaju nas!“, želimo u ovo predbožićno razdoblje svima svratiti pozornost da ne zaborave na najpotrebitije članove našeg društva. Stoga smo odlučili donirati proizvode upravo hrabrim obiteljima iz spomenutih udruga, u nadi da će im se na taj način uljepšati blagdani. Društveno odgovorno poslovanje sastavni je dio života u Violeti, a svojim akcijama želimo poticati i druge na pomaganje najpotrebitijima.

Ukupna vrijednost donacije udrugama u Hrvatskoj je 100.000 kuna:

PUŽ, Anđeli, Dva skalina, Zajedno do zdravlja, Novi dan, MI – udruga roditelja iz Požege, Krijesnica, Korak po korak, Udruga DAR, Mali princ, Vukovarski leptirići, Udruga Zvončići, Udruga Bubamara, Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, Udruga Kolibrići, Naša dica, Udruga Prijatelj, Baranjski leptirići, Poseban prijatelj, Udruga Frendofon, Udruga Pogled, Udruga “Moje dijete”, Udruga Brački pupoljci, Udruga za sindrom Down Zagreb, Udruga za sindrom Down – 21 Split, Udruga za sindrom Down Međimurske županije, Udruga za sindrom Down RIJEKA 21, Udruga za Down sindrom Zadarske županije, Udruga za Down sindrom Osječko-baranjske županije, Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanska županije, Udruga za Down sindrom Virovitičko-podravske županije, Veliko srce malom srcu – za djecu sa urođenim srčanim manama

Iz Udruge Leptirići od srca se zahvaljujemo na hvale vrijednoj donaciji!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)