Udruga Leptirići | Priopćenje Ucdpdn Leptirići za članove, zaposlenike i volontere
Udruga Leptirići | Priopćenje Ucdpdn Leptirići za članove, zaposlenike i volontere
18042
post-template-default,single,single-post,postid-18042,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
naslovna

Priopćenje Ucdpdn Leptirići za članove, zaposlenike i volontere

-Temeljem naputka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a radi poduzimanja mjera suzbijanja korona virusa Upravni odbor Ucdpdn Leptirići 14. ožujka donio je odluku da se obustave terapijske aktivnosti u Kabinetima za terapije u Metkoviću i Pločama jer nemožemo osigurati potpunu dezinfekciju i čišćenje prostora između svake terapije , a sukladno uputama za „Čišćenje i dezinfekciju prostorije bez oboljelih“ koju je objavio HZJZ i WHO.
Trenutna obustava na snazi je do ponedjeljka 30.ožujka 2020.g, a početak ili daljnja obustava ovisit će o preporukama stručnih službi.
Naši terapeuti na vrijeme će Vas obavijestiti o svim promjenama.

– Obaviještavamo pomoćnike u nastavi zaposlene u Leptirićima da je Vlada RH donijela odluku o obustavi nastave u osnovnim i srednjim školama od 16.03.2020 do daljnjega.
– Osobni asistenti zaposleni u Leptirićima za sada rade normalno po Uputama, ako dođe do bilo kakvih promjena biti će na vrijeme obaviješteni.
– Zaposleni u administraciji radit će skraćeno radno vrijeme od 08 do 12 sati.
– Obaviještavamo volontere da je otkazana prodaja knjiga planirana za nedjelju kao i radionica glazbene terapije zakazana za utorak.
– Pozivamo Vas da pratite službena glasila naše udruge: web www.udrugaleptirici.hr i facebook https://www.facebook.com/ucdpleptirici.ploce?fref=ts

Zdravlje naših članova, zaposlenika i volontera od iznimne nam je važnosti, zato Vas molimo da bez hitne potrebe ne dolazite u prostorije udruge. Za sve upite molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona 690-321. Nadamo se da ćemo i ovaj izazov prebroditi sa što manje posljedica za sve nas.

Hvala na razumijevanju!