naslovna

Ucdpdn Leptirići počinje pružati besplatno online savjetovanje za članove

Dragi članovi,
Zbog trenutne situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID – 19, te nemogućnosti da usluge pružamo direktnim putem Udcdpn Leptirići nudi vam besplatno online savjetovanje vezano za različita područja razvoja djeteta koja vas mogu brinuti.
Navedenu uslugu pružamo s ciljem pružanja podrške djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invalidutetom i njihovim roditeljima.
Savjetovanjem se potiče komunikacija na način da se aktiviraju postojeći prirodni obiteljski resursi, tj. vlastite snage, ukazujući na ono što je dobro u svakodnevnim interakcijama roditelja i djece, te se zajednički pronalaze prilike za napredovanjem.

Budući da se savjetovanje pruža „na daljinu“ (e-mail, različite aplikacije za komunikaciju putem videopoziva), jedini je preduvjet da posjedujete računalo s internetskom vezom te kameru ili pametni telefon.

Za provedbu savjetovanja je potrebno da roditelji snime (mobitelom ili kamerom) nekoliko minuta interakcije sa svojim djetetom pa tu snimku elektroničkom poštom pošalju terapeutu na analizu.

Ako ste zainteresirani za ovu uslugu, možete se javiti našim terapeutima SVAKIM RADNIM DANOM OD 09 DO 14 SATI.

Logoped od 07. travnja na mail: tonka.raguz11@gmail.com

Senzorni terapeut: od 08.travnja na mobitel:0919586901

Fizioterapeut: po povratku s godišnjeg odmora 29.travnja na mobitel: 0958587087

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)