Udruga Leptirići | Potpisan ugovor o donaciji s Hrvatskom elektroprivredom d.d.
hep logo

Potpisan ugovor o donaciji s Hrvatskom elektroprivredom d.d.

Hrvatska elektroprivreda objavila je Natječaj za dodjelu donacija za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2020. godini u područjima: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje.

Na natječaj je stiglo 1.017 valjanih prijava. Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 263 udruge, ustanove i organizacije civilnog društva, među kojima je i projekt naše udruge „Prijevoz za Leptiriće“ koji će Hep sufinancirati iznosom od 10.000,00 kuna. Zahvaljujemo Hep grupi što je prepoznala kvalitetu našeg projekta i što brine o potrebama šire društvene zajednice.