Udruga Leptirići | Potpisan ugovor o donaciji s Hrvatskom elektroprivredom d.d.
Udruga Leptirići | Potpisan ugovor o donaciji s Hrvatskom elektroprivredom d.d.
18172
post-template-default,single,single-post,postid-18172,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
hep logo

Potpisan ugovor o donaciji s Hrvatskom elektroprivredom d.d.

Hrvatska elektroprivreda objavila je Natječaj za dodjelu donacija za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2020. godini u područjima: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje.

Na natječaj je stiglo 1.017 valjanih prijava. Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 263 udruge, ustanove i organizacije civilnog društva, među kojima je i projekt naše udruge „Prijevoz za Leptiriće“ koji će Hep sufinancirati iznosom od 10.000,00 kuna. Zahvaljujemo Hep grupi što je prepoznala kvalitetu našeg projekta i što brine o potrebama šire društvene zajednice.