Udruga Leptirići | PODIGNIMO LETVICU VISOKO: Otvorene su prijave za sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju
Udruga Leptirići | PODIGNIMO LETVICU VISOKO: Otvorene su prijave za sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju
18193
post-template-default,single,single-post,postid-18193,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
PODIGNIMO LETVICU VISOKO

PODIGNIMO LETVICU VISOKO: Otvorene su prijave za sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju

U sklopu projekta “Podignimo letvicu visoko” Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle organiziraju sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju iz Konavala i šireg dubrovačkog područja te ostalih dijelova Hrvatske. Kamp će se održati od 2. do 5. rujna 2020. u Cavtatu.

U kampu će djeca imati priliku isprobati sportove kao što su plivanje i vaterpolo, judo, košarku i stolni tenis (pod stručnim nadzorom trenera i uz pomoć volontera), steći neke nove vještine, družiti se i upoznati nove prijatelje te poznate sportaše. Sudjelovanje u kampu je potpuno besplatno. Više informacija o kampu nalazi se u pozivu za sudjelovanje.

Ovime pozivamo sve zainteresirane roditelje da se prijave za sudjelovanje ispunjavanjem Obrasca za prijavu koji se nalazi uz poziv.
Obrazac treba ispuniti i skupa s ostalom potrebnom dokumentacijom pošaljete na e-mail: info@zsok.hr.
Projekt “Podignimo letvicu visoko” sufinanciran je sredstvima Europske unije, a provodi se s ciljem uključivanja mladih i djece s teškoćama u razvoju u zajednihttps://www.opcinakonavle.hr/2020/08/17/podignimo-letvicu-visoko-otvorene-su-prijave-za-sportski-kamp-za-djecu-s-teskocama-u-razvojucu kroz sport. Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kn, a sam projekt traje 22 mjeseca.

Izvor:

OPĆINA KONAVLE: PODIGNIMO LETVICU VISOKO: Otvorene su prijave za sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju