Udruga Leptirići | Leptirići povukli sredstva iz Europskog socijalnog fonda
Udruga Leptirići | Leptirići povukli sredstva iz Europskog socijalnog fonda
18248
post-template-default,single,single-post,postid-18248,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
ESIF-EU-ESF 800

Leptirići povukli sredstva iz Europskog socijalnog fonda

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije, te Ucdpdn Leptirići potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 928.000,00 kuna.

Bespovratna sredstva za financiranje projekta osigurana su 85% iz Europskog socijalnog fonda i 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Projekt „Radišni i zadovoljni“ provoditi će se 18 mjeseci, uz partnerstvo Centra za socijalnu skrb Metković, te Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Dubrovnik. Planiramo izobrazbu i zapošljavanje 10 žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada s područja doline Neretve koje će pružati pomoć i podršku za 60 korisnika (starijih osoba iznad 65 godina i / ili nemoćnih osoba) tijekom 12 mjeseci.

Uskoro na našim mrežnim starnicama namjeravamo raspisati natječaj za zapošljavanje kao i poziv za prijavu budućih korisnika usluge.

ESIF-EU-ESF 800