Udruga Leptirići | Čestitajmo kao nekad – Kupite božićne i novogodišnje čestitke
Udruga Leptirići | Čestitajmo kao nekad – Kupite božićne i novogodišnje čestitke
18279
post-template-default,single,single-post,postid-18279,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Naslovna

Čestitajmo kao nekad – Kupite božićne i novogodišnje čestitke

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, tradicionalno u prosincu pokreće humanitarnu prodaju čestitki pod nazivom: “Čestitajmo kao nekad”.

Pozivamo Vas da u prostorijama Udruge Leptirići, narudžbom na telefon 020/690-321 ili na mail Udruge: info@udrugaleptirici.hr kupite blagdanske čestitke i time pomognete rad Udruge i djeci s teškoćama u razvoju. Svim naručiteljima izvan doline Neretve čestitke će biti poslane istog dana po primitku virmanske uplatnice.

Cijena jednog komada je 8 kuna, a za narudžbe veće od 50 komada cijena je 6 kuna.

Osobi kojoj je namijenjena čestitka će pokazati koliko Vam je stalo do nje. Važno je da kupite dobre i kvalitetne čestitke, odvojite malo vremena i osobno ih ispišite, te ih pošaljite na vrijeme, tako će te pokazati onima kojima ih šaljete da ih cijenite.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su pomogli u izradi, onima koji pomažu u prodaji i naravno kupcima uz poruku: Dobročinstva su uvijek u modi!

Pogledajte naše čestitke !