Udruga Leptirići | Povodom 30 rođendana Tokić d.o.o. donira
Tokić d.o.o. donira

Povodom 30 rođendana Tokić d.o.o. donira

Tvrtka Tokić d.o.o. vodeći trgovac autodjelova i popratne opreme u Hrvatskoj slavi svoj 30 rođendan. Tim povodom tvrtka je usmjerila 30 pojedinačnih donacija ukupnog fonda 300.000 kuna humanitarnim i sportskim udrugama, te strukovnim školama. Na prijedlog svog poslovnog partnera tvrtke Auto Agent d.o.o. iz Metkovića, Udruzi Leptirići i Srednjoj školi Metković donirano je po 10.000 kuna. Iz Udruge Leptirići želimo sretan rođendan i zahvaljujemo na hvalevrijednoj donaciji kojom se potiče odgovornost prema široj društvenoj zajednici. Gospodin Mile Kondak ček je uručio Mariju Jurkoviću, na čemu se potpredsjednik u ime članova udruge zahvalio prigodnim poklonom.

Tokić d.o.o. donira