Udruga Leptirići | Predivna donacija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske
Udruga Leptirići | Predivna donacija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske
18321
post-template-default,single,single-post,postid-18321,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Predivna donacija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Predivna donacija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske već godinama prikupljaju novac koji se donira udrugama s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Tako su ove godine donirali Udrugama: Centru za rehabilitaciju Josipovac, Udruzi s intelektualnim teškoćama „Radost“ i Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve „Leptirići“.

U ime svih policijskih službenika Interventne jedinice posjetili su nas kao i prošle godine policijska službenica za odnose s javnošću Andrijana Biskup te zapovjednik Interventne jedinice gospodin Robert Đođo.

Donijeli su hvalevrijednu novčanu donaciju u iznosu od 3.500,00 kn. Donaciju je u ime udruge primila Ives Tošić .

Ovom prilikom im se u ime svih članova UCDPDN Leptirići srdačno zahvaljujemo što zajedno sa svojim kolegama cijelu godinu izdvajaju sredstva kako bi u vrijeme blagdana pomogli onima kojima je pomoć potrebna i to ne samo financijsku,već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o važnosti brige o osobama kojima je pomoć najpotrebnija.