Udruga Leptirići | Predivna donacija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske
Predivna donacija Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske već godinama prikupljaju novac koji se donira udrugama s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Tako su ove godine donirali Udrugama: Centru za rehabilitaciju Josipovac, Udruzi s intelektualnim teškoćama „Radost“ i Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve „Leptirići“.

U ime svih policijskih službenika Interventne jedinice posjetili su nas kao i prošle godine policijska službenica za odnose s javnošću Andrijana Biskup te zapovjednik Interventne jedinice gospodin Robert Đođo.

Donijeli su hvalevrijednu novčanu donaciju u iznosu od 3.500,00 kn. Donaciju je u ime udruge primila Ives Tošić .

Ovom prilikom im se u ime svih članova UCDPDN Leptirići srdačno zahvaljujemo što zajedno sa svojim kolegama cijelu godinu izdvajaju sredstva kako bi u vrijeme blagdana pomogli onima kojima je pomoć potrebna i to ne samo financijsku,već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o važnosti brige o osobama kojima je pomoć najpotrebnija.