Udruga Leptirići | Plinacro d.o.o – Pričaj mi
naslovna

Plinacro d.o.o – Pričaj mi

Ovim projektom smo željeli našim sadašnjim i budućim članovima osigurati nesmetan nastavak prijeko potrebnih govornih terapija. Govorna terapija se u našoj udruzi provodi sa svrhom prevencije, habilitacije i rehabilitacije poremećaja komunikacije, jezika, govora i glasa od najranije pa sve do odrasle dobi. Terapija je usmjerena na poremećaje socijalne komunikacije, poremećaja jezika, specifične teškoće učenja i slično. Opći cilj projekta je unapređenje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju odnosno omogućavanje mentalnog i fizičkog napretka najosjetljivijoj skupini. Želimo im olakšati život i omogućiti kontinuiran i stručan rad. Ovim projektom očekujemo da ćemo pridonijeti vidljivom napretku naših korisnika. U našoj udruzi govornu terapiju pruža logoped i audiolog Tonka Raguž. Plinacro d.o.o je donirao 10.000,00 kn  za ovaj projekt pod nazivom Pričaj mi. Ovim putem se zahvaljujemo što su prepoznali naš rad i podržali ga.