Udruga Leptirići | 5. svibnja 2021. Obilježavanje Nacionalnog dana osoba s cerebralnom paralizom

5. svibnja 2021. Obilježavanje Nacionalnog dana osoba s cerebralnom paralizom

Djeci i osobama s cerebralnom paralizom, njihovim obiteljima, svim osobama i ustanovama koje o njima brinu čestitamo Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom.

Život pred nas stavlja brojne izazove, a nekima od nas u vidu teškoća u razvoju. Udruga Leptirići je, zbog nemogućnosti organiziranja obilježavanja ovog dana uživo, pripremila kratki videouradak u kojem su sudjelovale naše terapeutkinje i osobe s cerebralnom paralizom članovi naše Udruge. Ovim videom smo htjeli dočarati/pokazati da se iz nemoćne kukuljice borbom možete transformirati u predivnog leptira, iskoristiti sve svoje potencijale i imati maksimalnu kvalitetu života.