Udruga Leptirići | Svanuo je sunčan dan, našem gradu rođendan!
Udruga Leptirići | Svanuo je sunčan dan, našem gradu rođendan!
18539
post-template-default,single,single-post,postid-18539,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Svanuo je sunčan dan, našem gradu rođendan!

Poštovane građanke i građani našega Metkovića,

Ponosni na nasljeđe koje su nam ostavili naši preci, slavimo Dan grada Metkovića posvećen našem nebeskom zaštitniku – Svetom Iliji Proroku koji je simbol snage i neustrašivosti. Zahvaljujemo generacijama prije nas koje su stvarale, gradile, branile i voljele naš Metković.

U ovim izazovnim vremenima čuvamo našu tradiciju, prilagođavajući se vremenu i okolnostima. Ali koliko god se sve oko nas mijenja jedna stvar ostaje nepromijenjena, a to je da našega zaštitnika čuvamo tamo gdje je najvažnije – u našim srcima jer je to i stvarno mjesto njegovog štovanja.

Uz želju da se iduće godine svi zajedno okupimo u našem Gradu UCDPDN Leptirići čestitkom naših kreativnih članova od srca čestitaju Dan Grada i blagdan Sv. Ilije.