Udruga Leptirići | ODOBREN PROJEKT ”ŽIVOTNA POTREBA OSI 3”

ODOBREN PROJEKT ”ŽIVOTNA POTREBA OSI 3”

Putem otvorenog javnog poziva Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III (UP.02.2.2.14), Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići odobren je projekt pod nazivom “Životna potreba Osi 3”.

Natječaj je raspisalo Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Projektom se utječe na jačanje socijalne uključenosti i unaprjeđenje kvalitete života osoba s invaliditetom. Projekt će omogućiti zapošljavanje 11 osobnih asistenata u periodu od 20 mjeseci. Ciljna skupina projekta su 11 odraslih osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjima.

Kodni broj: UP.02.2.2.14.0120

Ukupna vrijednost projekta je: 1.105.768,45 kuna.
Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Razdoblje provedbe: 20 mjeseci

Provedbeno tijelo razine 1: Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike

Provedbeno tijelo razine 2: Hrvatski zavod za zapošljavanje

Voditeljica projekta: Mirela Kozina, mirela.udrugaleptirici@gmail.com