Udruga Leptirići | HBOR-a pod nazivom “Podignimo ih visoko”

HBOR-a pod nazivom “Podignimo ih visoko”

Odobrena manja donacija HBOR-a pod nazivom projekta “Podignimo ih visoko” .Projekt je usmjeren za kvalitetnije pružanje usluga fizikalne terapije kako bismo pružili jednake mogućnosti svim našim korisnicima.Svi dobro znamo kolike su potrebe djece s teškoćama i osoba s invaliditetom te koliko je terapeutima potrebno snage da bi korisnika premjestili iz kolica na strunjaču i stol za terapije.Lifter za dizanje i transport nepokretnih osoba sa vrećom će biti dragocjena pomoć u svakodnevnom radu.Posebno značenje će biti za osobe koje nisu mogle vježbati zbog nemogućnosti prijenosa već gore navedenog.Pored odobrenog iznosa 5.000,00 kn za kupnju liftera (sufinanciranje) od strane HBOR-a,vjerujemo da ćemo ostvariti i ovaj cilj za naše Leptiriće.