Udruga Leptirići | Radišni i zadovoljni

Radišni i zadovoljni

Dana 25. kolovoza 2021. godine uz poštivanje svih epidemioloških mjera održan je mjesečni radni sastanak projekta ”Radišni i zadovoljni” UP.02.1.1.13.0260 u prostorijama Udruge. Na mjesečnom sastanku sudjelovale su žene zaposlenice i koordinatorica projekta. Na kraju sastanka podijeljeni su mjesečni paketi za krajnje korisnike te su djelatnice predale svoju dokumentaciju i mjesečna izvješća o radu. Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekta i aktivnostima na projektu.

Projekt „Radišni i zadovoljni” sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupan iznos projekta je 928.000,00 kuna. Intenzitet potpore: 100%
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.