Udruga Leptirići | Pomoćnici u nastavi potpisali Ugovore o radu

Pomoćnici u nastavi potpisali Ugovore o radu

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je za projekt “Vjerni pratitelj na putu obrazovanja 4” dodijelilo sredstva UCDPDN Leptirići u iznosu od 344.763,61 kuna za 7 Pomoćnika u nastavi odnosno 8 učenika s teškoćama u razvoju s područja Metkovića i Opuzena kojima je ta usluga potrebna. Voditeljica projekta je Ives Tošić. Pomoćnici u nastavi su jučer održali sastanak s voditeljicom projekta i potpisali Ugovore o radu za tekuću školsku 2021/2022 godinu.

Ponosni smo što smo uspjeli osigurati bespovratna sredstva za rješavanje potreba Pomoćnika u nastavi za sve naše male članove leptiriće petu godinu za redom izjavila je predsjednica udruge Ivana Nikolac.