Udruga Leptirići | Odobren projekt pod nazivom “Podržimo velike, osnažimo male”

Odobren projekt pod nazivom “Podržimo velike, osnažimo male”

Udruga je sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade potpisala ugovor o dodjeli financijskih sredstava za projekt pod nazivom “Podržimo velike, osnažimo male”. Odobren je iznos od 50.000,00 kn za aktivnosti usmjerene podršci roditeljstvu. U sklopu projekta u našoj Udruzi, od 1. rujna, pružamo usluge pomoć pri učenju za djecu osnovnoškolskog uzrasta kojima će učiteljica razredne nastave Marijana Curić pružati te usluge te psihološke pomoći i savjetovanja i roditelja i djece, usluge će pružati psihologinja Nataša Palac. Važno je napomenuti kako će se aktivnosti održavati individualno i grupno, prema dogovoru s izvoditeljicama, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i kako su iste besplatne za sve korisnike. Projekt traje 12 mjeseci. Projektne aktivnosti Pomoć pri učenju će se održavati u Kabinetu za terapije u Metkoviću dok će Psihološka pomoć i podrška biti dostupna i u Metkoviću i u Pločama. Za sve informacije obratite se na broj telefona 020 690 321 ili na e mail voditeljice projekta ives.udrugaleptirici@gmail.com.