Udruga Leptirići | USPJEŠNO ZAVRŠENA EDUKACIJA U SKLOPU PROJEKTA ,,RADIŠNI I ZADOVOLJNI’
Udruga Leptirići | USPJEŠNO ZAVRŠENA EDUKACIJA U SKLOPU PROJEKTA ,,RADIŠNI I ZADOVOLJNI’
18595
post-template-default,single,single-post,postid-18595,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

USPJEŠNO ZAVRŠENA EDUKACIJA U SKLOPU PROJEKTA ,,RADIŠNI I ZADOVOLJNI’

Dana 22.9.2021. godine u Kabinetu za terapije Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići održana je svečana dodjela Uvjerenja za osposobljavanje za 10 zaposlenih žena u sklopu projekta ,,Radišni i zadovoljni”. Sve polaznice uspješno su završile edukaciju koja se sastojala od teorijskog i praktičnog dijela. Šest zaposlenih žena je uspješno završilo osposobljavanje za njegovatelja starijih i nemoćnih osoba, a četiri žene su uspješno završile osposobljavanje za gerontodomaćice te su tako postale konkurentnije na tržištu rada. Navedeno osposobljavanje im se upisuje u E-radnu knjižicu.
Zahvaljujemo Centru za obrazovanje Narona na dobroj suradnji, ravnatelju gospodinu Anti Mateljku i dr. Stanki Buljubašić.