Udruga Leptirići | Volonterska akcija “72 sata bez kompromisa”

Volonterska akcija “72 sata bez kompromisa”

U sklopu međunarodnog volonterskog projekta „72 sata bez kompromisa“ koji se održava ovaj vikend širom lijepe naše, jučer su volonteri iz Franjevačke mladeži, Rukometne akademije Jerkovac i naših članova u Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići održali kreativnu radionicu.Izrađivali su raznorazne edukativne igre koje će se koristiti u budućim druženjima.

Projektom „72 sata bez kompromisa“  je cilj animirati mlade i promicati solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Glavni organizator aktivnosti u Metkoviću je Franjevačka mladež.

Iz udruge Leptirići zahvaljujemo organizatorima, svim volonterima,posebno našoj jedinstvenoj volonterki trenerici Martini Nikolić te članovima udruge Leptirići koji su sudjelovali.

Pogledajte fotogaleriju: