Udruga Leptirići | Volonterska akcija “72 sata bez kompromisa”
Udruga Leptirići | Volonterska akcija “72 sata bez kompromisa”
18608
post-template-default,single,single-post,postid-18608,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Volonterska akcija “72 sata bez kompromisa”

U sklopu međunarodnog volonterskog projekta „72 sata bez kompromisa“ koji se održava ovaj vikend širom lijepe naše, jučer su volonteri iz Franjevačke mladeži, Rukometne akademije Jerkovac i naših članova u Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići održali kreativnu radionicu.Izrađivali su raznorazne edukativne igre koje će se koristiti u budućim druženjima.

Projektom „72 sata bez kompromisa“  je cilj animirati mlade i promicati solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Glavni organizator aktivnosti u Metkoviću je Franjevačka mladež.

Iz udruge Leptirići zahvaljujemo organizatorima, svim volonterima,posebno našoj jedinstvenoj volonterki trenerici Martini Nikolić te članovima udruge Leptirići koji su sudjelovali.

Pogledajte fotogaleriju: