Udruga Leptirići | Podržimo velike osnažimo male
Odluka-o-radu-Ucdpdn-Leptirići-tjekom-Epidemije-covid-19

Podržimo velike osnažimo male

Kako je već objavljeno Udruga je sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade potpisala ugovor o dodjeli financijskih sredstava za projekt pod nazivom “Podržimo velike, osnažimo male”. Odobren je iznos od 50.000,00 kn za aktivnosti usmjerene podršci roditeljstvu. U sklopu projekta u našoj Udruzi, od 1. rujna, pružamo usluge pomoć pri učenju za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Učiteljica razredne nastave Marijana Curić pruža te usluge volonterski,te psihološke pomoći i savjetovanja roditelja i djece koju će pružati profesor psihologije budući da psihologinja Nataša Palac iz zdravstvenih razloga neće moći sudjelovati u izvedbi projektnih aktivnosti. Opet napominjemo kako se aktivnosti održe individualno i grupno, prema dogovoru s izvoditeljima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera,te kako su iste besplatne za sve korisnike. Projekt traje do kraja kolovoza sljedeće godine.

Projektne aktivnosti Pomoć pri učenju se održavaju u Kabinetu za terapije u Metkoviću dok je Psihološka pomoć i podrška dostupna u Pločama i Metkoviću. Za sve informacije obratite se na broj telefona 020 690 321 ili na e mail voditeljice projekta ives.udrugaleptirici@gmail.com.