Udruga Leptirići | Donacija PLANERAI J.D.O.O

Donacija PLANERAI J.D.O.O

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve u samim pripremama adaptacije novog prostora trebala je pomoć od strane arhitekte za tlocrt prostora. PLANERAI J.D.O.O Zagreb je ambiciozan ured s kreativnim pogledom na svijet koji svakom novom zadatku pristupa s velikim entuzijazmom. Kroz komunikaciju s investitorom dolaze do idealnog rješenja na obostrano zadovoljstvo i trude se ispuniti sve želje.

Našu molbu i želju su ispunili u rekordnom vremenu. Od srca zahvaljujemo predstavniku poduzeća Mateju Raiču na ovako predivnoj donaciji. Vjerujemo da će investitori prepoznati njihov predan rad. Svako dobro u budućem ostvarenju žele Leptirići.