Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske povezali Neretvu i Zagreb

U sklopu ovogodišnjeg, 7. CPSA kongresa, odlučili su pomaganjem UCDPDN Leptirići povezati Neretvu i Zagreb. Prije Kongresa organizirali su dvije manje humanitarne akcije. Prva, u subotu 2. studenoga 2021., bila je Humanitarni lov na blago. Igrači su morali riješiti niz zagonetki koje su ih vodile po centru Zagreba i u konačnici dovele do cilja, do crkve svetog Marka. Druga humanitarna akcija odvila se iduću subotu, 9. studenoga 2021., bila je to Humanitarna večer društvenih igara. Igrači su uživali igrajući Alias, Jamb, Pictionary te kartajući Belu i Uno.

Na samom Kongresu koji se održao od 15. do 17. listopada 2021. prodavali su božićne ukrase i čestitke te skupljali dobrovoljne donacije. Skupljenim sredstvima nesebični studenti Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske pomogli su radu Udruge.

Kad Vam ovako mladi ljudi upute poziv i iznesu želju da povežu jednu Udrugu koju su našli na web-u da bi pomogli i povezali Neretvu i Zagreb uistinu je vrijedno divljenja. Zato hvala svim sudionicima u ime Leptirića želi predsjednica Ivana Nikolac.

 

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)