Udruga Leptirići | “Budućnost pripada tebi” Edukativna i debatna radionica-Obrazovanje u EU

“Budućnost pripada tebi” Edukativna i debatna radionica-Obrazovanje u EU

U sklopu projekta „ Budućnost pripada  tebi“ kojim se pridonosi informiranju  građana o EU te njihovom sudjelovanju u „Konferenciji o budućnosti Europe“ u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Dubrovnik, 15.sudenog 2021.godine, održana je edukativna i debatna radionica na temu obrazovanja u EU. Sudjelovali su učenici 2.,3. i 4. razreda, njih 22. Učenici su iznosili svoja mišljenja i gorljivo branili stajališta o prednostima i nedostacima studiranja u EU te  prednostima koje ono donosi pri zapošljavanju u Hrvatskoj. Na debatnoj radionici je sudjelovala voditeljica projekta Mirela Kozina koja je pohvalila učenike te njihovo zalaganje za navedenu temu i iznošenje promišljenih i argumentiranih stavova. Zaključci afirmacijske i negacijske skupine biti će objavljeni na Digitalnoj platformi Konferencije o budućnosti Europe. Suradnja sa Ekonomskom i trgovačkom školom Dubrovnik i Udruge Leptirići odvija se na obostrano zadovoljstvo. Veselimo se novim aktivnostima.