Udruga Leptirići | U Leptirićima članovi izrađuju božićne ukrase

U Leptirićima članovi izrađuju božićne ukrase

U ugodnom ozračju, uz kreativne aktivnosti u udruzi Leptirići održavaju se Božićne radionice za skupinu osoba s invaliditetom. Zbog epidemioloških mjera broj članova je ograničen.

Naši dragi Marijana Gabrić, Josipa Gujinović, Iva Babić, Vlaho Kuzman i Mario Bunoza vrlo su kreativni, što se može vidjeti na njihovim radovima. Glavni cilj ove radionice je odnos prema našoj tradiciji i zajednički doživljaj blagdana usprkos situaciji s kojom živimo.

Želimo istaknuti Josipu Gujinović koja s velikom željom kuglice izrađuje kod kuće. Iva Babić izradila je adventski vijenac i poklonila ga Udruzi. S velikom radošću zapalit ćemo prvu adventsku svijeću.

Predbožićni dani prigoda su u kojoj djeca i osobe s invaliditetom mogu prepoznati u drugima mnogo zajedničkog, zajedno iščekivati, pripremati, veseliti se te osvijestiti važnost ljepote življenja s drugim osobama s kojima se dijeli radost i zadovoljstvo. Hvala svima navedenima od srca. Zbog Vas postojimo.

Pogledajte fotografije od jučerašnjeg druženja: