Udruga Leptirići | U Leptirićima članovi izrađuju božićne ukrase
Udruga Leptirići | U Leptirićima članovi izrađuju božićne ukrase
18692
post-template-default,single,single-post,postid-18692,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

U Leptirićima članovi izrađuju božićne ukrase

U ugodnom ozračju, uz kreativne aktivnosti u udruzi Leptirići održavaju se Božićne radionice za skupinu osoba s invaliditetom. Zbog epidemioloških mjera broj članova je ograničen.

Naši dragi Marijana Gabrić, Josipa Gujinović, Iva Babić, Vlaho Kuzman i Mario Bunoza vrlo su kreativni, što se može vidjeti na njihovim radovima. Glavni cilj ove radionice je odnos prema našoj tradiciji i zajednički doživljaj blagdana usprkos situaciji s kojom živimo.

Želimo istaknuti Josipu Gujinović koja s velikom željom kuglice izrađuje kod kuće. Iva Babić izradila je adventski vijenac i poklonila ga Udruzi. S velikom radošću zapalit ćemo prvu adventsku svijeću.

Predbožićni dani prigoda su u kojoj djeca i osobe s invaliditetom mogu prepoznati u drugima mnogo zajedničkog, zajedno iščekivati, pripremati, veseliti se te osvijestiti važnost ljepote življenja s drugim osobama s kojima se dijeli radost i zadovoljstvo. Hvala svima navedenima od srca. Zbog Vas postojimo.

 

Pogledajte fotografije od jučerašnjeg druženja: