Međunarodni dan osoba s invaliditetom svečano obilježen u “Leptirićima”

Ove godine Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići posebno obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom i to službenim svečanim otvaranjem novog prostora Kabineta za terapije u Metkoviću.

Novouređen prostor se nalazi u Metkoviću, Splitskoj ulici 5 i njime možete virtualno prošetati klikom na link:  https://tourmkr.com/F17ORZ5xee/35129457p&172.84h&90.68t
Novi prostor od 250 m2 daje mogućnost da još kvalitetnije pružamo usluge malim i velikim Leptirićima, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.
Važno je naglasiti da smo dan obilježili  na još jedan poseban način. Što smo prvotno objavili na našoj stranici. Želimo zahvaliti našim donatorima bez kojih ne bismo na ovaj način uspjeli organizirati svečano otvorenje a to su: Narona Impex d.o.o. i gospodin Vedran Vištica, Pekarna Nikolac i OPG Ante Glamuzina.
Hvala svim uzvanicima što su s nama podijelili radost otvaranja našeg Kabineta za terapije.Vjerujemo da će se isto ponoviti u novouređenom sjedištu udruge u Pločama.
 
U svečanosti nakon kojeg je uslijedio prigodni domjenak, predsjednica udruge Ivana Nikolac je pozdravila predstavnike lokalne zajednice: gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana, pročelnika grada Ploča Danijela Štulu, načelnike susjednih općina Maju Vrnogu i Nikolu Krstičevića, savjetnicu župana Žaklinu Marević, ravnateljicu CZSS Ploče Milu Kontić, ispred CZSS Metković Željku Kraljević, načelnika PP Metković Zlatka Bubala, ravnateljicu GKS Zrinku Mioč, Moniku Butigan pedagoginju O.Š Opuzen, predstavnike drugih udruga, sve dugogodišnje donatore te predstavnike medija.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)