Udruga Leptirići | Međunarodni dan volontera 
Udruga Leptirići | Međunarodni dan volontera 
18741
post-template-default,single,single-post,postid-18741,single-format-standard,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Međunarodni dan volontera 

Međunarodni dan volontera obilježava se 5.12. kako bi sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad bili vidljivi na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Građanima približili dobrobit i vrijednost volontiranja za društvo, ali i prikazali primjeri pojedinaca koji su volontiranje uspjeli uklopiti u svoju svakodnevicu.

Obilježavanjem Međunarodnog dana volontera podsjećamo kako svaki novi dan donosi priliku da kroz volontiranje pokrenimo promjene u zajednici u kojoj živimo.  Volonterima naše udruge i svim ostalima zahvaljujemo na uloženoj energiji, trudu i znanju u obogaćenju cijelog društva, pomaganju djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom. Hvala Vam što pripadate grupi predanih ljudi koji nesebično ustraju u mijenjaju svijeta nabolje.

 
Volonteri ne moraju nužno imati vremena, samo imaju srce. ” – Elizabeth Andrew